gode råd

En kreativ rådgiver

Med denne tjenesten kan vi være det du trenger. En sparringspartner i startfasen, der innspill, gode ideer og kreative løsninger vil være til god hjelp for å komme videre, eller vi kan komme inn som en rådgiver for et prosjekt som har stagnert, eller ikke fungert optimalt. Andre ganger trenger man nye øyne på driften, for å finne ut hvordan man kan omstille eller utvikle produkt og tjeneste. 

Vi tar gjerne jobben med å utarbeide strategier og planer for merkevarebygging og identitet, og utarbeide en plan for markedsføring og kommunikasjon. Vi ser det store bildet, og løsningene du ikke visste fantes… enda.  

Økt tilstedeværelse

Et supplement til markedsavdeling, eller kanskje rett og slett den nye markedsavdelingen? En hjelpende hånd kan være greit å ha for de fleste. Mange bedrifter har godt etablerte markedsavdelinger, men kan likevel ha behov for ekstra materiale, eller noe nytt i perioder. Andre har ikke noen markedsavdeling i det hele tatt, men trenger hjelp likevel. Vi er godt vant til begge deler, og tilpasser oss situasjonen hver gang. Det er dette vi kaller kreativ rådgiver. Ved å bruke et eksternt selskap som hjelp mener vi at du får brukt tiden effektivt, får ærligere tilbakemeldinger, og dermed bedre resultat.

PR, Reklame, Markedsføring, kommunikasjon, Kampanje – kjært barn har mange navn. Det handler alltid om økt synlighet, styrket merkevare og god kommunikasjon. Fortell oss hva du vil ha gjort.

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt behov. Ring oss, eller send en e-post.