konseptutvikling

Nye tider

Adrenalin Media er spesialister på å utvikle nye konsepter. Har du ønsker eller planer om å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste, eller holder du på med turisme og destinasjonsutvikling? Vi vet hva som skal til for at nettopp din satsning skal bli vellykket, trekke folk og oppmerksomhet, og bli en markedsleder. La oss være med i utviklingsfasen av ditt nye konsept.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkter & Tjenester

Ønsker du å skape et nytt produkt, eller bli tilbyder av en ny tjeneste? Eller kanskje produktet finnes allerede, men i en annen form? Vi kan hjelpe til med å utvikle konseptet fra idéfasen. Adrenalin Media har vært med på å lage mange nye konsepter, og kan komme med nyttige innspill og råd underveis. Vi vet hva som må til for at ditt prosjekt skal realiseres, og hva som kreves for at prosessen blir så smidig som mulig. Ta oss med på laget når du skal skape noe nytt.

Vi kjenner prosessen

Det er ikke alltid så lett å begynne fra start. Det er mange ting som må tas i betraktning før man skaper noe nytt, men det trenger ikke være vanskelig heller. Adrenalin Media kjenner stegene i prosessen, hele veien fra ideen på papiret til det ferdige produktet klart for kunden. Vi har stort fokus på hvordan du kan treffe kundegruppen på best måte, og hvilke trender som er aktuelle å ta hensyn til.  Som vanlig er bærekraft et stikkord vi legger vekt på i alt vi gjør.

Vi kjenner markedet

Ved å ta oss med i prosessen glemmes ikke viktige detaljer som er vriene å rette opp i senere. Vi sørger for at ditt nye konsept har egne ben å stå på, og at det blir et helhetlig produkt med sterk identitet og klar kommunikasjon. Designprofil og markedsføring er elementer vi har kontroll på, og skaper et konsept med en god historie, og en god salgbarhet. Vi lager selvfølgelig også en plan for hvordan konseptet skal nå ut fra første dag, men også ha mulighet for å vokse i framtiden.

Turisme & Destinasjonsutvikling

Reiselivsnæringen er en næring preget av trender, men også av forventning om høy kvalitet. Har du planer om å utvikle et nytt produkt innen turisme, eller utvikler en hel destinasjon? Da bør du ta en prat med oss. Adrenalin Media har lang erfaring med reiseliv og vet hva sluttbrukeren forventer, men også hvilke utfordringer som gjerne oppstår for den som utvikler. Vi ser saken fra begge sider, og hjelper til med å skape et bærekraftig og attraktivt produkt, også for framtiden.

Vi kjenner målgruppen

Vi vet hva folk vil ha, og hvordan de vil ha det. Dette strekker seg over et bredt spekter og omfatter alt fra kultur og kunst, til aktiviteter for hele eller deler av familien. Her kan vi med våre kreative rådgivere være med på å forme din destinasjon, resort eller aktivitetstilbud til å bli et synlig, populært og bærekraftig produkt. Vi gir deg oversikt over hva som trengs og kan hjelpe deg på veien, med innspill og tips til gjennomføring og ferdigstilling.

Vi kjenner utviklerne

Gode konsepter vokser ikke på trær, og det er nettopp derfor dere bør ta oss med på laget. Vi kan komme med innspill til kreative løsninger og har et bærekraftig tankesett for framtiden. Ildsjeler og inkludering er derfor viktig for oss når vi skal være med å utvikle en ny tid. Det skal være bærekraftig på alle måter – for natur og miljø, for de fastboende, for økonomien i prosjektet og for de besøkende. Ringvirkninger, prosjektering og gjennomføring er steg på veien vi kjenner godt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Vil du vite mer, eller ønsker du å avtale tid til et møte med oss? Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.

This website uses only strictly necessary cookies. We do not share your information. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.