konseptutvikling

Nye tider

Adrenalin Media er spesialister på turisme og destinasjonsutvikling. Hva skal til for at nettopp din satsning skal trekke folk og oppmerksomhet, og bli en markedsleder? Og hva bør du satse på? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kjenner utviklerne

Gode konsepter vokser ikke på trær, og det er nettopp derfor dere bør ta oss med på laget. Vi kan komme med innspill til kreative løsninger og har et bærekraftig tankesett for framtiden. Ildsjeler og inkludering er derfor viktig for oss når vi skal være med å utvikle en ny tid. Det skal være bærekraftig på alle måter – for natur og miljø, for de fastboende, for økonomien i prosjektet og for de besøkende. Ringvirkninger, prosjektering og gjennomføring er steg på veien vi kjenner godt.

Vi kjenner målgruppen

Vi vet hva folk vil ha, og hvordan de vil ha det. Dette strekker seg over et bredt spekter og omfatter alt fra kultur og kunst, til aktiviteter for hele eller deler av familien. Her kan vi med våre kreative rådgivere være med på å forme din destinasjon, resort eller aktivitetstilbud til å bli et synlig, populært og bærekraftig produkt. Vi gir deg oversikt over hva som trengs og kan hjelpe deg på veien, med innspill og tips til gjennomføring og ferdigstilling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt. Ring oss, eller send en e-post.