innholdsproduksjon

Alt på ett sted

Det er en rivende etterspørsel etter innhold om dagen, og forbrukerne konsumerer visuelt over en lav sko. Helhet og seriøsitet er viktig når man bygger merkevare, og innhold på webside, sosiale medier, oppføringer og annen markedsføring bør være samkjørt og kvalitetssikret.

La oss ta jobben med å lage innhold som er relevant og interessant, og kan brukes i flere kanaler. Med tekst og foto produsert på samme sted vil du aldri mangle bilde til teksten, eller omvendt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innhold som fenger

Vår visjon er å skape innhold som engasjerer, uansett kanaler og avsender. Vi skaper gode rutiner, der innhold som tekst og foto aldri er en mangelvare. Vår jobb er å fortelle historien kunden ønsker å formidle på en synlig, og forståelig måte. Hvis historien er god glemmes den ikke like lett.

 

TEKSTFORFATTER

Vi liker de gode fortellingene, og er opptatt av et feilfritt språk. Rettskrivning er kanskje kjedelig, men ikke mindre viktig for å formidle rett budskap og fremstå profesjonelt. Glem skrivesperre og grå hår, og la oss ta jobben med tekstene.

TEKST WEBSIDER
TEKST TIL SOSIALE MEDIER
NYHETSBREV
PRESSEMELDINGER
SØKNADER OG RAPPORTER
FEATURESAKER

FOTOGRAF

Profesjonell fotograf er en god løsning for å få fram riktig budskap. Vi leverer fotografering i mange former, som enkeltprodukt eller som en del av en innholdspakke. Fotostudioet er portabelt, og vi drar gjerne ut på oppdrag.

REKLAME
PRODUKTER
PORTRETTER
EIENDOM
PRESSE
PRESENTASJON

GRAFISK ARBEID

Grafisk arbeid kan være så mangt, men de fleste kaller det design. Det kan for eksempel være klargjøring av printfiler, oppsett av et magasin, eller ny logo. I andre tilfeller kan det være opprettelse av grafisk håndbok, eller ny profil.

LOGOARBEID
GRAFISK PROFIL
SKILT OG MERKING
STORFORMAT PR
MAGASIN / BLAD
PROFILERING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den digitale hverdagen

Er en grunnstein, og en selvfølge for oss. At innholdet er tilpasset digital markedsføring, forskjellige formater og kryss-kanaler sørger vi for, og du trenger kun å publisere innholdet ditt i følge planen. 

 

Har du ingen plan, sier du? Vi kan hjelpe deg med å lage en. Les om hjelp fra våre kreative rådgivere

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt behov. Ring oss, eller send en e-post.