innhold

Innhold som fenger

Vår visjon er å skape innhold som engasjerer, uansett kanaler og avsender.  Vi skaper gode rutiner, der innhold som tekst og foto aldri er en mangelvare. Vår jobb er å fortelle historien kunden ønsker å formidle på en synlig, og forståelig måte. Er historien god glemmes den ikke like lett.

Fra vår base utenfor Montpellier reiser vi rundt hele Sør-Europa og produserer godt innhold for våre kunder. Vi tar gjerne oppdrag andre steder i verden også, samt i Norge og Skandinavia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt du trenger

Helhet og seriøsitet er viktig når man bygger merkevare, og innhold på webside, sosiale medier, oppføringer og annen markedsføring bør være samkjørt og kvalitetssikret. La oss ta jobben med å lage innhold som er relevant og interessant, og kan brukes i flere kanaler. Med tekst og foto produsert på samme sted vil du aldri mangle bilde til teksten, eller omvendt. Med en grafisk profil trenger du ikke tenke på fargevalg, fonter og oppsett hver gang noe skal produseres. Vi hjelper deg gjerne, uansett om du vil ha noe eller alt!

 

 

Tekstforfatter

Vi liker de gode fortellingene, og er opptatt av et feilfritt språk. Rettskrivning er kanskje kjedelig, men ikke mindre viktig for å formidle rett budskap og fremstå profesjonelt. Glem skrivesperre og grå hår, og la oss ta jobben med tekstene.

FEATURESAKER
WEB & SOME
NYHETSBREV
PRESSEMELDINGER
SØKNADER OG RAPPORTER
OG MER….

Fotograf

Profesjonell fotograf er en god løsning for å få fram riktig budskap. Vi leverer fotografering i mange former, som enkeltprodukt eller som en del av en innholdspakke. Fotostudioet er portabelt, og vi drar gjerne ut på oppdrag.

SPORT & EVENT
REKLAME
PRODUKTER
PORTRETTER
EIENDOM
PRESSE

Grafisk arbeid

Grafisk arbeid kan være så mangt, men de fleste kaller det design. Det kan for eksempel være oppsett av et magasin eller en coffee table book, eller ny logo. I andre tilfeller kan det være opprettelse av grafisk håndbok, eller ny profil.

KUNDEMAGASIN
BOK & BLAD
REKLAME
LOGO & PROFIL
WEBSIDER
PROFILERING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den digitale hverdagen

Er en grunnstein, og en selvfølge for oss. At innholdet er tilpasset digital markedsføring, forskjellige formater og kryss-kanaler sørger vi for, og du trenger kun å publisere innholdet ditt i følge planen. 

 

Har du ingen plan, sier du? Vi kan hjelpe deg med å lage en. Les om hjelp fra våre kreative rådgivere

Kontakt

Vil du vite mer, eller ønsker du å avtale tid til et møte med oss? Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.

 

This website uses only strictly necessary cookies. We do not share your information. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.