kontakt

 

Vi er her for deg

Adrenalin Media har base i Sandefjord, men tar gjerne oppdrag i hele landet, og i utlandet. Ta kontakt om du har spørsmål, eller ønsker et uforpliktende møte med oss. Send oss en e-post, eller ring oss for en hyggelig prat! Det er alltid en god start, syns vi. 

Hvem er vi?

Adrenalin Media ble etablert i 2003, og var tidlig ute i den digitale hverdagen til folk. Allerede i begynnelsen av 2000-tallet leverte vi materiale til nett, dagspresse, ukepresse og bransje-pressen, som i all hovedsak omhandlet ekstremsport og andre adrenalinfremkallende aktiviteter. At det fantes folk – ja, nordmenn – som kjørte ned fjellsider, padlet brusende fosser i kajakk og syklet rett ned gjennom skogen overrasket og engasjerte. Dette var nytt for folk flest på denne tiden, og hadde stor nyhetsverdi.

Etterhvert var det ikke bare nyhetsverdien som ble større innen bransjen vår, men også den kommersielle verdien. Store, etablerte merkevarer ville markere seg som markedsledende innen ekstremsporter, men visste ikke hvordan. Adrenalin Media sto til tjeneste og hjalp flere velkjente aktører med å finne sin plass, og rolle, i bransjen. Her fungerte vi allerede den gang som kreative rådgivere, og innholdsprodusenter.

Med årene har vi utvidet kundegruppen vår, og har i dag et bredt spekter av kunder, innen mange forskjellige bransjer og typer merkevarer. Vi jobber fortsatt med innhold, merkevare, synlighet og kommunikasjon på mange plan, og kommer til å fortsette med det.

Og, ja – vi heter fortsatt Adrenalin Media, fordi vi liker litt puls i hverdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Bruk gjerne vårt kontaktskjema, eller send en e-post til post(@)adrenalinmedia.no

Samtykke

3 + 6 =

Adrenalin Media ANS
NO 985 374 945 MVA

Kamfjordgata 48
3217 Sandefjord

+47 412 30 411
+47 412 30 377