kontakt

 

Vi er her for deg

Adrenalin Media har base i Oslo, og utenfor Montpellier i Sør-Frankrike. Vi tar oppdrag i både Norge og Frankrike. Ta kontakt om du har spørsmål, eller ønsker et uforpliktende møte med oss. Send oss en e-post, eller ring oss for en hyggelig prat! Det er alltid en god start, syns vi.

Hvem er vi?

Adrenalin Media ble etablert i 2002, og var tidlig ute i den digitale hverdagen til folk. Allerede i begynnelsen av 2000-tallet leverte vi materiale til nett, dagspresse, ukepresse og bransje-pressen, som i all hovedsak omhandlet ekstremsport og andre adrenalinfremkallende aktiviteter.

At det fantes folk som kjørte ned fjellsider, padlet brusende fosser i kajakk og syklet rett ned gjennom skogen overrasket og engasjerte. Dette var nytt for folk flest på denne tiden, og hadde stor nyhetsverdi i mange forskjellige flater. Etterhvert var det ikke bare nyhetsverdien som ble større innen bransjen vår, men også den kommersielle verdien.

Store, etablerte merkevarer ville markere seg, skaffe seg en identitet og tilhørighet, og bli markedsledende innen ekstremsporter, men visste ikke hvordan. Adrenalin Media sto til tjeneste og hjalp flere velkjente aktører med å finne sin plass og rolle i bransjen.

Her fungerte vi allerede den gang som kreative rådgivere, og som innholdsprodusenter. Også merker og prosjekter som senere har kommet og funnet sin plass innen de forskjellige core-miljøene har fått god hjelp av oss, og det er fortsatt plass til mer.​

Med årene har vi utvidet kundegruppen vår, og har i dag et bredt spekter av kunder innen mange forskjellige bransjer og typer merkevarer. Hovedvekten av kundene våre er forskjellige former for presse, aktører innen sport og turisme, samt aktører som ønsker å komme inn i nye miljøer.

Etter å ha produsert innhold og gode ideer i over 20 år håper vi på minst 20 år til. For oss er det en glede å kunne bidra med tjenester av høy kvalitet.

Adrenalin Media 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Bruk gjerne vårt kontaktskjema, eller send en e-post til post(@)adrenalinmedia.no

Samtykke

7 + 12 =

Adrenalin Media ANS
NO 985 374 945 MVA

Norge: +47 412 30 411
Frankrike: +33 (0)7 688 922 92

This website uses only strictly necessary cookies. We do not share your information. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.