webmakeri

Et hjem på nett

En webside skal fylle mange funksjoner, blant annet skal den være en god kilde til korrekt informasjon. Den skal også være et salgsverktøy som fungerer på alle typer medier dagens samfunn har for hånden.

NY WEB

Vi kan bygge ditt nye hjem på nett, gi din eksisterende side et ansiktsløft, eller oppdatere med nye bilder og ny tekst. Hyggelige priser, brukervennlighet og god oppfølging er uansett nøkkelord når vi bygger hjem på nettet.

WEBSHOP

Om du ønsker å selge produkter på nettet er du avhengig av en nettbutikk. Her finnes det mange løsninger, og garantert en som passer dine produkter. Webshop kan integreres i en eksisterende side, eller vi kan lage en side som kun er en butikk.

LETT Å BRUKE

Lett å like… Et enkelt system, der du selv får tilgang til å forandre bilder og tekster. Dette gjør oppdateringer lekende lett, men vi kan også gjøre det for deg om du ikke liker den slags. Serviceavtale 1 år er inkludert i alle våre tilbud.

Økt tilstedeværelse

Responsivt design er ikke lenger en nyhet, men blir stadig viktigere. Dette innebærer at elementene på siden strekkes, flyttes og tilpasses den skjermen som er i bruk. Økt trafikk fra mobile enheter gjør at dette nesten har blitt et krav om du ønsker at «folk på farten» skal bruke sidene dine aktivt. Din tilstedeværelse på nett kan være avgjørende i mange situasjoner. La oss gi deg en oppdatering!

Kontakt

Vi svarer gjerne på dine spørsmål, og hjelper deg med veiledning i forhold til hvilket produkt som er det rette for deg!

+47 412 30 411
+47 412 30 377

post@adrenalinmedia.no

Se hva vi driver med, og følg oss på sosiale medier.