reklameverksted

 

Innholdstjenester

Mangler du innhold som tekst, film eller bilde – kontakt Adrenalin Media! Slipp grå hår og sene kvelder med arbeid på websider, pressemeldinger, kataloger eller annet som skulle vært publisert for lengst…  La oss ta hånd om alt helt fra starten av, så får du et helhetlig produkt!

TEKSTFORFATTING

Vi liker de gode fortellingene, og er opptatt av et feilfritt språk. Rettskrivning er kanskje kjedelig, men ikke mindre viktig for å formidle rett budskap og fremstå proft. Glem skrivesperre og la oss ta jobben med tekstene.

KONSEPTUTVIKLING

Har du en god ide som trenger hjelp for å komme videre, eller ønsker du en sparringspartner på hvordan du kan utvikle produktet ditt? Vi kan komme med mange gode innspill og konkrete tips på nettopp dette. Lang fartstid i bransjen har gitt god erfaring med gründervirksomhet og vi vet hva som trengs for å få tatt det siste spranget!

MØTE OSS?

Hvis du lurer på hva vi kan gjøre for deg er det beste måten å finne det ut på gjennom et kort møte. Vi byr på kaffe og godt humør, mens vi tar en uformell prat om dine planer og drømmer for framtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Vi svarer gjerne på dine spørsmål, og hjelper deg med veiledning i forhold til hvilket produkt som er det rette for deg!

+47 412 30 411
+47 412 30 377

post@adrenalinmedia.no

Se hva vi driver med, og følg oss på sosiale medier.