reklameverksted

Vår styrke er komplette tjenester

Hos oss kan du komme med alt fra ide til ferdig konsept, og vi kan uansett hjelpe deg med videreutvikling eller ferdigstilling.

KONSEPTUTVIKLING

Har du en god ide som trenger hjelp for å komme videre, eller ønsker du en sparringspartner på hvordan du kan utvikle produktet ditt? Vi kan komme med mange gode innspill og konkrete tips på nettopp dette. Lang fartstid i bransjen har gitt god erfaring med gründervirksomhet og vi vet hva som trengs for å få tatt det siste spranget!

KOMPLETTE TJENESTER

Vår styrke er komplette tjenester, slik at du får alt du trenger på ett sted – enkelt og greit. Med egen printfabrikk og eget fotostudio har vi muligheter du finner få andre steder. Dette gjør at det blir enklere for deg som kunde å få et helhetlig produkt, og at du slipper ekstra arbeid med å involvere mange parter for å nå dit du skal.

BEFARING

Vi elsker nye prosjekter, og kommer derfor gjerne på befaring for å finne ut hvordan dine behov kan dekkes best mulig. Inviter oss gjerne så tidlig som mulig – vi ser muligheter du ikke visste fantes. Befaring kan dreie seg om så mangt, og er uansett lurt å ta før arbeidet med skilting, fotografering eller generell synlighet startes opp.

TEKSTFORFATTING

Vi liker de gode fortellingene, og er opptatt av et feilfritt språk. Rettskrivning er kanskje kjedelig, men ikke mindre viktig for å formidle rett budskap og fremstå proft. Glem skrivesperre og la oss ta jobben med tekstene.

TAUSHETSPLIKT

For oss er det viktig at kundene våre stoler på oss, og forteller det vi trenger å vite for å utvikle konsept og produkt. Vi har selvutnevnt taushetsplikt, slik at hemmelighetene dine forblir hemmelige…

MØTE OSS?

Hvis du lurer på hva vi kan gjøre for deg er det beste måten å finne det ut på gjennom et kort møte. Vi byr på kaffe og godt humør, mens vi tar en uformell prat om dine planer og drømmer for framtiden.

Innholdstjenester

Mangler du innhold som tekst, film eller bilde – kontakt Adrenalin Media! Slipp grå hår og sene kvelder med arbeid på websider, pressemeldinger, kataloger eller annet som skulle vært publisert for lengst…  La oss ta hånd om alt helt fra starten av, så får du et helhetlig produkt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Vi svarer gjerne på dine spørsmål, og hjelper deg med veiledning i forhold til hvilket produkt som er det rette for deg!

+47 412 30 411
+47 412 30 377

post@adrenalinmedia.no

Rampa
3560 Hemsedal

Se hva vi driver med, og følg oss på sosiale medier.