Siden 2003

Det hele startet med bred mediedekning av ekstremsport, gjennom tekst, foto og video. Med årene har vi utviklet oss til å bli reklame-selskap og produsent av komplette tjenester innen kommunikasjon og synlighet. Basen vår er Hemsedal, men vi tar også jobber og oppdrag i resten av landet.  Vårt fokus er kvalitet, kundeservice og konkurransedyktige priser.

DIGITAL HVERDAG

Vi følger med i tiden og har topp moderne utstyr. Våre maskiner fra Epson, HP og Mimaki klarer de aller fleste jobber, leverer topp kvalitet og hjelper oss med å levere i tide. Vi bruker merkevarer gjennom hele prosessen og har en streng kvalitetskontroll på varer som går ut av produksjonen.

MILJØ & HELSE

Vi er opptatt av miljøet og derfor bruker vi miljøvennlige materialer, og produserer trykk uten giftstoffer som bly og nikkel. I løpet av 2016 blir det satt i verk et nytt EU-direktiv som krever løsemiddel-fri produksjon, og vi har tatt dette på forskudd. Vår moderne maskinpark gir et enestående resultat og produkter som trygt kan brukes både utendørs og innendørs.

GRØNT PUNKT

Adrenalin Media er medlem av grønt punkt, og tar ansvar for emballasje og forpakning. På sikt er vårt mål er å bli et miljøfyrtårn.

KULTUR & IDRETT

Adrenalin Media er stolt sponsor av lokale tiltak innen idrett og kultur. Vi ser begge deler som kreativ utfoldelse, og et samlingspunkt for folk i alle aldre. Vi er glade for å bidra, og håper at det på sikt blir flere kulturelle tilbud i Hemsedal.

HANDLE LOKALT

Hos oss finner du akkurat samme utstyr som hos de «store» produsentene i byen. Det er mange fordeler med å handle lokalt – miljø, kundeservice og leveringstid er bare noen av dem.

KUNST & FOTO

Som produsent av fine-art produkter er vi alltid på jakt etter kunstnere, fotografer eller andre kreative sjeler som ønsker å få sine verk produsert. Vi hjelper gjerne til med produksjon av serier, utstillinger og enkelt-verk for salg. Ønsker du kanskje å selge dine bilder gjennom oss? Ta kontakt.

Kontortid & Utetid

Vi har åpent hver dag, hele året. Noen ganger kan du oppleve at det er stengt på kontoret, og i så fall er vi ute på fotooppdrag, tar mål av en vegg, henger opp et skilt eller noe annet morsomt. Ring oss! Vi er alltid tilgjengelige på telefon.

Dere kunder er viktig for oss, og vi strekker oss langt for å gjøre dere fornøyde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Vi svarer gjerne på dine spørsmål, og hjelper deg med veiledning i forhold til hvilket produkt som er det rette for deg!

+47 412 30 411
+47 412 30 377

post@adrenalinmedia.no

Rampa
3560 Hemsedal

Se hva vi driver med, og følg oss på sosiale medier.